2010. július 8., csütörtök

Kreatív Blogger díj

Kedves Jolimama megajándékozott egy díjjal:

Köszönöm neki!
Elsőször be kell linkelni, azt akitől kaptam a díjat.
Ez megvan.

Majd meg kell nevezni 7 blogolót, akinek tovább adom. Ez már keményebb dió, hiszen annyi szép és kreatív blog van, amik már megkapták e díjat...
1. Először is Mammának adom a díjat tovább, mert babái megihletik az embert, az írásai pedig olyan olvasmányosak, szeretem a stílusát!
2. Lidérckének, mert gyönyörű gyermekei vannak, és mindig élmény olvasni róluk, és persze a cicáiról is, ahogy csengő beilleszkedett a családba. És persze vicces avodádójáért is, aki kinézett az ablakon. Vajon mi van szegény avokádóval? :D
3. Krókusznak, mert olyan szépen, és gyorsan tud kötni, ahogy én soha nem fogok. A bambusz kötőtű készítési ötlete is kincset ér! És, mert olyan szép fotói vannak, kívánom neki, hogy még sokat tudjon fotózni.
4. Moncsinak, mert versenyt köt Krókusszal! Le a kapappal előtte is, ahogy megfejti a külföldi leírásokat, mintákat.
5. Szigaminak is feltétlenül, mert nagyon szép ékszereket készít, és nagyon inspiráló munkái vannak!
6. Helennek, a Naffejű mackónép alkotójának, mert olyan szép, és ötletes Naffejű mackói vannak!
7. A hetedik pedig kedvenc babaruhavarró kedves ismerősöm lenne, de épp most kapta meg ő is Jolimamától ezt a díjat, így csak 6-an maradnak a díjazottjaim :D

Következő feladatom, hogy 7 dolgot írjak magamról:
1. Szeretem a természetet.
2. Szeretném megmutatni másoknak is azt a sok szép dolgot, ami körül vesz nap mint nap.
3. Szeretek fotózni.
4. Megfogadtam, hogy folytatom a festést.
5. Nagyon rég nem unatkoztam.
6.Nem szeretem a hangos zenét, nem szeretek kiabálni. Alapvetően egy halk ember vagyok. Ha gondom van valakivel inkább megbeszélem vele.
7. Szeretek beszélgetni. Idegenekkel is. Utazás közben a legjobb időtöltés :D. Sok emberrel álltam már szóba vonaton utazva. :DMost pedig megyek, és mindenkit értesítek a díjról.
:D

4 megjegyzés:

 1. Szia! Köszi a díjat, félek, túlértékeled a tevékenységemet, sokszor kérek ám én is segítséget. A minta-fejtés annyiban áll nálam, hogy csak a rajzot nézem, mert nem tudok angolul, bár már kötésileg többet, mint "konyhanyelven". Ez a magamról írás nehezen megy mindig, mert inkább a bejegyzésekben mutatom meg, ki és milyen vagyok, már, ha sikerül leszűrni a sok bolondságomból.

  Szép estét!

  Moncsi

  VálaszTörlés
 2. Az avokádó jól van, köszöni szépen. :D Már egész magas, pedig egyszer meg is metszettem.
  Én meg a díjat köszönöm. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépen köszönöm a díjat :)

  VálaszTörlés